Sidst udsendte information 25.3.21.

Coronanyt 25. marts 2021

Kære medlemmer af Kunstgruppen Silikone

Bestyrelsen ønsker hermed at opdatere foreningens muligheder for igen at mødes i vores lokaler, afholde kurser m.v.

Ifølge myndighedernes corona åbningsplan, skrives der med hensyn til foreningsaktiviteter i ”Coronasmitte.dk” således:  Genåbning fra 21. maj: Idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter

  • Der åbnes for alle resterende idræts- fritids- og foreningsaktiviteter. I genåbningen vil der gælde en række smitteforebyggende tiltag. Herunder vil være krav om anvendelse af coronapas.

Med hensyn til forsamlingstallet, som indtil videre stadig er på 5 personer, vil der i midten af april komme nye tal herfor.

Altså: vi kan fra den 21. maj igen mødes i vores lokaler, afholder kurser m.v. Og det er jo glædeligt!! Men vi ved dog først i midten af april hvor mange man må forsamles.

På kursusområdet betyder det desværre, at Portrætkurset med Frank Weber den 7.-8.-9. maj udskydes til 10.-11.-12. september. Informationer om kurset vil følge senere, men kan også ses på hjemmesiden.

Kurset med Per Just ”Naturen ind i kunsten, kunsten ud i naturen” den 29.-30. maj kan gennemføres. Informationer om kurset vil komme snarest.

Hvordan vi helt konkret vil gribe smitteforebyggelse og krav om coronapas an, beslutter bestyrelsen på et on line bestyrelsesmøde 12. maj. Derefter vil I få besked om det.

På vegne af bestyrelsen

Gerda Tranberg