Birgit Stentoft Pedersen

Hjortdalsvej 385, 9460 Brovst
tlf.98 23 51 81 / 22 46 74 92 
e-mail: birgit.stentoft@mail.dk

http://www.birgitstentoft.dk/

 
Det har altid interesseret mig at være beskæftiget med kreative ting, fra jeg var ganske lille og det er ved at være et par dage siden, da jeg efterhånden er kommet i min "bedste" alder på den anden side af 70.

 

Det der har fænget mig mest, var og er at skabe noget billedligt. Det være sig skulpturer i ler og keramiske ting og sager, eller fotocollager, maleri, tegning og grafik.

 

Jeg er uddannet billedkunstlærer fra Ålborg Seminarie og Åbnede mit eget lille sommer Galleri for 6 år siden. Det hedder "Galleri Stentoft" og ligger på Hjortdalvej 385 i Tranum .

 

Det er både ondt og godt at være udstyret i alle retninger, man kan mange gange føle, at man er ved at falde over sine egne ben i de udfoldelsesmuligheder man har og det kan være svært at holde tungen lige i munden.

 

Jeg har taget utallige kurser for at blive bedre, men det kan man godt blive mere forvirret af, end man var i forvejen.

 

Men jeg er medlem af Kunstgruppen Silikone, hvor vi har mulighed for at få en udstilling et gang om året og ellers maler jeg sammen med nogle piger i en lille kunstgruppe på Øland Medborgerhus 1 gang om ugen. Det er skønt at samles om det, som man brænder for sammen med ligesindede.