Helle Lysgaard Søgaard

Hej

Jeg hedder Helle Lysgaard Søgaard, og jeg bor i Sønder Økse sammen med min mand, hund og kat. Gården er gammel, og trænger MEGET til istandsættelse. Men det er en spændende udfordring for to kreative hjerner 😀

Tlf. 23986467

Mail: lysgaard62@gmail.com

Lidt om mig:

Jeg er 56 år og beskæftiger mig kunstnerisk med at lave smykker, male og lave glaskunst på  amatørbasis. I mit værksted har jeg min egen glasovn, og den er jeg SUPER glad for. Jeg er autodidakt på alle fronter, men har dog taget et par kurser mht maleri bl.a ved Vita Pedersen via AOF på Tranum Strand, og på HF i Års et semester.

Jeg får primært min inspiration via de mennesker jeg omgås, ligeledes observationer i naturen og mine omgivelser og oplevelser. Medierne er også inspirationskilde.

Farver tiltaler mig rigtig meget, og det ses ofte tydeligt i mine valg af materialer, i diverse ting jeg laver.

Jeg har tegnet siden min barndom, og det er min mor, som er min store inspirationskilde hertil. Papir og farvekridt/blyanter, det var lykken også da jeg var barn. Og det har fulgt mig siden, nu også i det jeg maler, de smykker jeg laver både i glas og halv/ædelsten det ses også i glaskunsten.

Jeg har tidligere haft to bestyrelsesposter, begge steder som sekretær og referent. Nu er jeg sekretær i Kunstgruppen Silikone 🙂

 

Mit arbejdsliv har været blandet, jeg er kontoruddannet, og har en hel del pædagogisk erfaring. Næsten færdiguddannet som socialpædagog. Jeg har også været selvstændig med egen bondegårdsdagpleje. Foruden dette har jeg lavet en del andet, så jeg har en bred erhvervserfaring.

I 2007 blev jeg førtidspensionist, og jeg bruger en stor del på at hygge mig på mit værksted.

 

Venligst Helle Lysgaard Søgaard