På Tranum Strandgård foregår der en række aktiviteter, som du kan vælge at deltage i. En aktivitet er tilrettelagt og styret af de personer, der deltager i aktiviteten. Men hver aktivitet har også en tovholder. Vil du gerne med i en aktivitet, er det en god ide at kontakte tovholderen. Nedenfor ser du en beskrivelse af hver af de nuværende aktiviteter.

KreativDag

Hver tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og ca. 14 er der KreativDag på Tranum Strandgård. Dagen kan ses som en ”åbent hus” dag, hvor man kan komme og gå som det passer bedst for den enkelte. Oftest er der 4-8 personer, som fordeler sig i vores lokaler. Mange maler, nogen broderer, strikker, binder kranse – ja alt kreativt kan foregå. Vi inspirerer hinanden og giver hinanden sparring på vores kunstneriske arbejde. Dagen har en vært, som låser op og laver kaffe. 

For torsdage er værterne: Helle Lysgaard Søgaard tlf 23986467. Jette Crandal tlf 2370604. Susanne Jacobsen tlf 4129 4913. Vita Pedersen tlf. 20631887.

For tirsdage er tovholder Gerda Tranberg, tlf. 20109107

Croquis

Croquis foregår den første mandag i hver måned kl 14-16 i vinterhalvåret. Der er levende nøgenmodel, men ikke undervisning. Medbring selv tegnematerialer. Der er tegneplader til rådighed. Under forløbet er der en kort kaffepause. Medbring evt. selv brød. Tilmelding senest dagen før på grund af aftale med modellen. Prisen er 50 kr per gang -til modellen.

Tovholder er Jette Halberg tlf. 42197746. Email: jhalberg11@gmail.com.

Multi-gruppe

Tre små grupper - tekstilDesign, papir, keramik - har slået sig sammen i een. Gruppen mødes hver anden onsdag i lige uger kl. 13-16, hvor man arbejder individuelt, idéudveksler og giver feedback på hinandens arbejder. Der arbejdes med vidt forskellige metoder og materialer, så som tekstiler, fremstilling af håndlavet papir, filtning, decoupage, skulpturering m.m. Men gruppens kit er kombinationen af kreativ udøvelse og socialt samvær.

Tovholder Gitte Jul. Tlf 50 56 98 97. Email: gitterjul@gmail.com

Kunsthistorie

Kunsthistorie gruppen mødes onsdage 10-12 en gang om måneden (se datoerne i kalenderen). Gruppen arbejder med skiftende historiske perioder, hvor man skiftes til at holde oplæg og med efterfølgende drøftelse.

Tovholder Jens Jørgen Søgaard tlf. 61600988