Kunstgruppens årlige arrangementer

Kunstgruppen har tradion for at afholde en række arrangementer i årets løb. Arrangementerne har til formål at være et samlingspunkt for både kunstnerisk udvikling og socialt samvær.


Kunstgruppens fællesudstilling


Kunstgruppen afholder en årlig fællesudstilling i galleriet på Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter i uge 8.

Udstillingerne er forskellige fra år til år. Der kan være et fælles tema, der kan være arbejdende værksteder eller andre initiativer.

Der er et mindre gebyr for deltagelse. 

Kunsttur


Kunstgruppen arrangerer en årlig kunsttur for medlemmerne til inspiration og socialt samværd. Kunstturen går til kunstmuseer og kendte gallerier i det ganske land. Hvert år forsøger udvalget at finde nye, spændende og specielle udstillinger.


Turen foregår med bus som samler deltagerne op forskellige steder på ruten og som regel er der sørget for kaffe m.m. på turen.


Der er egenbetaling for turen.


Læs om kunstturen her

Fra kunsttur til Skagens Museum

Sommerfest og julefrokost


Formålet med arrangementerne er at inspirere hinanden i et kreativt og kunstnerisk miljø, hvor hygge og samvær er med til at styrke det sociale fællesskab.

Ved sommerfesten er der som regel lækkert mad, sang efter højskolesangbogen, forskellige indslag fra medlemmerne og ikke mindst hyggeligt samvær. 

Festen har været afholdt i vores lejlighed på Tranum Strandgård og i huset ved Bratskov søerne. Hvor og hvordan sommerfesten skal afvikles er op til arrangørerne.

Ægtefælde/samlever er også inviteret med. Der er egenbetaling. Julefesten er årets sidste sammenkomst, hvor hygge og samvær med hinanden er i højsædet.


Julefesten afholdes på Skovsgård Hotel, hvor vi beværtes med alt der hører sig til en god julefrokost. Sange, pakkespil m.m. hører naturigvis også med.


Der er egenbetaling.